استیک گوشت استیک گوشت

موادلازم:
مغز ران گوساله : 200 گرم
ادویه : پودر سیر- آویشن - فلفل قرمز - سرکه
آبلیمو - سرکه بالزامیک - سس سویا - دارچین-شکر
این غذا باید تند و پر ادویه باشد،
در صورت در دسترس نبودن هر ادویه می توانید از جایگزین استفاده کنید.

 

طرز تهیه استیک گوشت:

تمام ادویه هاب خشک را با خشک (ادویه به مقدار نیاز ولی پودر سیر 4قاشق غذا خوری و آویشن 2قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک نصف لیوان یا بیشترو سس سویا یک قاشق عسل خوری و شکر3قاشق غذا خوری و آبلیمو یک سوم لیوان و فلفل یک قاشق غذا خوری) و تر را با تر مخلوط کنید سپس تر با خشک مخلوط شود بعد گوشت را به مدت 2الی4 ساعت در این مواد بخوابانید سپس با همین مواد تا حدی که گوشت طلایی رنگ شود سرخ کنیدو با سس کچاب یا با سرکه بالزامیک سرو کنید در غذا نمک نریزید سو یا سس شور است.

منبع: آشپز آنلاین
ارسال شده توسط: عرفان دهدشنیا