لازانیای کم چرب با کدو لازانیای کم چرب با کدو


مواد لازم : پیاز خرد شده : نصف فنجان
سیر خرد شده : ۲حبه
جعفری : ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری
پونه : نصف قاشق چای خوری
ریحان : نصف قاشق چای خوری
آویشن : نصف قاشق چای خوری
فلفل : نصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست : سه فنجان
سس گوجه فرنگی : یک فنجان
رب گوجه فرنگی : یک فنجان
قارچ خرد شده : سه فنجان
کدوی سبز خرد شده : سه عدد
پنیر موزرلا رنده شده : ۲۵۰ گرم
پنیر ریکوتا : ۲۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده : ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه لازانیای کم چرب با کدو :

پیاز ، سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها تر شوند . گوجه های خرد شده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید . آن را گاه به گاه هم بزنید . پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کرده و هم بزنید . پس از اینکه کدو ها را به هشت قسمت تقسیم کردید ، فر را داغ کنید . روی سینی فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیر ریکوتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید .
به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید .

منبع : سایت سیمرغ