مربای هویج مربای هویج


مواد لازم :
هویج : ۱ کیلوگرم
شکر : نیم  کیلوگرم
آب : 3 لیوان
گلاب : نصف استکان
آب لیمو: 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام و پسته : ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای هویج :

برای تهیه مربای هویج، 1 کیلو هویج را به خوبی شسته و پوستش را یک لایه نازک می گیریم و بصورت خلال نازک رنده می کنیم . نیم کیلو گرم شکر را در یک ظرف لعابی ریخته با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت میگذاریم تا جوش آید؛ سپس هویج را به مخلوطمان اضافه کرده؛ با حرارت ملایم میگذاریم تا به غلظت برسد.  در صورت تمایل 4 قاشق غذاخوری خلال بادام و پسته را به موادمان اضافه می کنیم و پس از چند جوش گلاب و آب لیمو را اضافه کرده، پس از 5 دقیقه از روی حرارت برمی داریم.
اجازه می دهیم مربای هویج تهیه شده کاملاً سرد شود؛ در مرحله آخر آن را در ظرفی مناسب ریخته در جای خنک نگه می داریم.

نکته : برای اینكه مربا هویج تهیه شده شكرك نزند، آب لیمو اضافه می كنیم.

منبع : نون و آب