بیماری های کبدیبیماری های کبدی

تغذیه ی نا مناسب و مصرف غذا های آماده عامل اصلی بیماری های کبدی است.
رئیس جامعه ی پزشکان متخصص داخلی در ایران می گوید: غذا های آماده اغلب حاوی چربی های خطرناک و مواد نشاسته ای است که علاوه بر چاقی موجب رسوب چربی در کبد و عروق می شود و بیماری کبدی را در پی دارد.
دکتر خسرو نیا ورم کردن تمام بدن را از جمله عوارض از کار افتادن کبد دانسته و می گوید در صورت ابتلا به این بیماری تنها راه درمان ان پیوند کبد است.
این متخصص داخلی هم چنین افزود: بهترین راه برای جلوگیری از بیماری کبد مصرف نکردن زیاد چربی های حیوانی، مواد قندی و نشاسته ای، گرفتن رژیم غذایی مناسب و ورزش روزانه است.

منبع: نون وآب