طرز تهیه کیک شکلاتی chocolate cake را به روشی ساده و گویا برای علاقه مندان به شیرینی پزی توضیح داده ایم. این کیک شکلاتی را که بسیار خوشمزه می باشد، می توانید بعنوان کیک تولد تهیه کرده و آن را با خامه فرم گرفته سفید یا ترکیبی از خامه و پودر کاکائو تزئین کنید و از خوردنش لذت ببرید. طرز تهیه این کیک شکلاتی خوشمزه را می توانید به دوستان خود گفته تا آنها نیز از تهیه و خوردنش لذت ببرند.

طرز تهیه کیک شکلاتی طرز تهیه کیک شکلاتی


مواد لازم براي کیک : تخم‌مرغ : 4 عدد (220 الي 240 گرم)
آب گرم : 1/4 پيمانه (40 ميلي‌ليتر)
شکر : 1/4, 1 پيمانه (187 گرم)
وانيل شکري : 1/4 قاشق چايخوري
آرد : 1 پيمانه (105 گرم)
نمک : 1/8 قاشق چايخوري
بيکينگ پودر : 1 قاشق چايخوري (3 گرم)
نشاسته ذرت (پودرشده) : 1 پيمانه (105 گرم)
پودر کاکائو : 1/3 پيمانه (20 گرم)

مواد لازم براي کرم میانی کيک : کره : 2/3 پيمانه (105 گرم)
پودرقند : 1 پيمانه (115 گرم)
پودر کاکائو : 1/2 پيمانه (30 گرم)
تخم‌مرغ : 1 عدد (55 الي 60 گرم)
آب‌انگور : 2 قاشق سوپخوري (28 ميلي‌ليتر)
وانيل شکري : 1/4 قاشق چايخوري
خامه (فرم‌گرفته) : 2 پيمانه (400 گرم)
شکلات ذوب شده : 400 گرم

طرز تهيه کیک شکلاتی :

- ابتدا فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت  یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنيد.
- تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه ای شکسته به همراه آب گرم با همزن برقي به مدت يک دقيقه بزنيد.
- شکر و وانيل شکري را اضافه کرده و به مدت دو دقيقه ديگر به هم زدن ادامه دهيد.
- آرد را با نمک ، بيکينگ پودر ، نشاسته و پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنيد و مايه را با ليسک (قاشق پلاستيکي) مخلوط کنيد تا يکدست شود.
- مايه را در قالب گردي به قطر 20 سانتي‌متر که کف آن را کاغذ روغني قرار داده و با مقداري روغن مايع چرب کرده‌ايد بريزيد.
- قالب را در طبقه‌ي وسط فر به مدت 20 الي 30 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود. سپس از فر درآوريد و بگذاريد تا کاملا" خنک شود.

طرز تهيه کرم میانی کیک شکلاتی:

- کره را با همزن برقي بزنيد تا کاملا" نرم شود.
- پودر قند را با پودرکاکائو مخلوط کرده و الک کنيد. سپس به همراه تخم‌مرغ و وانيل به کره بيفزاييد و با همزن برقي بزنيد تا مواد کاملا" يکدست شود.
- به مواد آب انگور بيفزاييد و به مدت سي ثانيه همه‌ي مواد را روي حرارت ملايم قراردهيد و هم بزنيد تا کمي رقيق شود.
- کيک را پس از سرد شدن دو برش افقي داده و ميان لايه‌هاي کيک کرم را بماليد. سپس لايه‌هاي کيک را روي هم گذاشته و اطراف و روي کيک را با خامه‌ي فرم گرفته بپوشانيد.
- شکلات ذوب شده را روي کيک بريزيد و صاف کنيد.
- کیک را در يخچال قرار داده تا شکلات بسته شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و به صورت دلخواه با مقداري خامه‌ي فرم گرفته سفيد و شکلاتي تزئين کنيد.

نکته : - مخلوط آرد را بهتر است قبل از اضافه کردن به مواد کيک دو تا سه بار الک کنيد. اين عمل باعث سبک‌ شدن کيک مي‌شود.
- چاقوي مناسب براي برش کيک، چاقوي دندانه‌دار يا اره‌اي است.
- کيک در هنگام برش زدن حتما" سرد شده باشد.

منبع : نون و آب