ساندویچ آرپاس Sandwich Arepas ...

آرپاس، نانی است به شکل همبرگری که از آرد ذرت درست می شود، و یک میان وعده ونزوئلایی می باشد. این غذا از دو تکه نان به شکل همبرگری از آرد ذرت تشکیل شده، که در میان این دو نان، از انواع مواد غذایی مانند مرغ پخته و ریز شده ، گوشت پخته و ریز شده، بنشن پخته، ماهی کباب شده، سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا، سبزی ها،  تخم مرغ خرد شده یا سالسا استفاده می شود.

ساندویچ آرپاس ساندویچ آرپاس




مواد لازم برای تهیه پنج تا ده آرپاس : آرد ذرت : دو لیوان
آب جوش : سه لیوان
روغن : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم



 

طرز تهیه ساندویچ آرپاس در فر:

- برای تهیه ساندویچ آرپاس ، فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم می کنیم.
- آرد ذرت، آب جوش، نمک و روغن را با هم مخلوط کرده،  ورز می دهیم تا بصورت خمیر کاملاً یکنواخت و یکدست درآید. سپس به مدت ده دقیقه در جای گرمی قرار داده و مدتی صبر می کنیم.
- خمیر را گود کرده، از آن تکه هایی جدا می کنیم و به شکل گلوله هایی در آورده و کمی تختش می کنیم و در سینی فری که از قبل چرب شده گذاشته، به مدت 15 الی 18 دقیقه در فر قرار می دهیم تا خمیر طلایی شود.
- نان های آماده شده را بعد از خنک شدن از وسط با چاقو باز کرده، و میان هر نان مواد مورد نظر از جمله مرغ پخته و ریز شده ، گوشت پخته و ریز شده، بنشن پخته، ماهی کباب شده، سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا، سبزی ها،  تخم مرغ خرد شده یا سالسا قرار داده، به مدت 5 دقیقه در فر می گذاریم.

ساندویچ آرپاس ساندویچ آرپاس

طرز تهیه ساندویچ آرپاس در ماهیتابه :

ساندویچ آرپاس ساندویچ آرِپاس


- آرد ذرت، آب جوش، نمک و روغن را با هم مخلوط کرده،  ورز می دهیم تا بصورت خمیر کاملاً یکنواخت و یکدست درآید. سپس به مدت ده دقیقه در جای گرمی قرار داده و مدتی صبر می کنیم.
- از خمیرآماده شده، گلوله هایی برداشته بر روی میز کار یا یک سطح صاف، با وردنه یا انگشتان دست دایره هایی با ضخامت 1 سانتیمتر باز می کنیم.
- درون یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و خمیر های باز شده را در روغن انداخته تا طلائی رنگ شود. دو طرف خمیر را در روغن طلائی رنگ می کنیم.
- نان های آماده شده را از روغن درآورده کنار می گذاریم تا قدری سرد شود.
- روی هر نان مواد مورد نظر از جمله مرغ پخته و ریز شده ، گوشت پخته و ریز شده، بنشن پخته، ماهی کباب شده، سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا، سبزی ها،  تخم مرغ خرد شده یا سالسا قرار داده و سرو می کنیم .

نکته : - آرپاس را می توان در یک تابه ی بدون روغن هم پخت. یک طرف خمیر آرپاس را در یک تابه ی گرم به مدت 5 دقیقه و پس از برگرداندن، طرف دیگر را به مدت سه دقیقه می پزیم. (زمانیکه پخت آرپاس در یک سمت کامل شود می توان آن را به راحتی حرکت داد)

منبع : نون و آب