کیک باقلوا ، یک کیک بسیار خوشمزه می باشد که برای یک مهمانی مجلل یا یک عصرانه ساده،  با تزئین پسته و نارگیل وبا ساده ترین روش در خانه می توان آن را تهیه کرد.

کیک باقلوا کیک باقلوا


مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا : آرد ذرت : 1/5 پمانه
تخم مرغ : 5 عدد
شکر : 1 پیمانه
بیکینگ پودر : 1/5 قاشق مرباخوری
هل : 1/5 قاشق مرباخوری
بادام پودر یا خرد شده : 3 پیمانه
کره آب شده : 250 گرم
گلاب : نصف پیمانه
پودر پسته برای تزئین : به مقدار کافی
پودر نارگیل برای تزئین : به مقدار کافی

مواد لازم برای تهیه شربت : شکر : یک پیمانه
آب : یک پیمانه
گلاب : یک پیمانه
عسل : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک باقلوا :

- قبل از آماده شدن مواد کیک ، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و هر کدام را در ظرف جداگانه می ریزیم.
- شکر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و در حدود 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا کرمی رنگ شود.
- بادام، کره آب شده، گلاب و هل را به موادمان اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شود.
- سفیده های تخم مرغ را در ظرف جداگانه با همزن تا حدی می زنیم که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد.
- موادی که قبلاً با هم مخلوطشان کرده بودیم را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و در یک جهت هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شود.
- بیکینگ پودر و آرد ذرت را 3-2 بار الک کرده و به مخلوطمان آرام آرام اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم .
حواسمان باشد مواد را زیاد هم نزنیم و تا اندازه ای هم بزنیم که آرد ذرت و مواد با هم مخلوط شود.
- مواد را در یک سینی به ابعاد 30*20 که قبلاً آن را چرب کرده بودیم ریخته، آن را درون فر به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا طلایی رنگ شود.
- سپس کیک باقلوا را به همراه قالب کنار گذاشته تا کیک باقلوا سرد شود.
- شربت داغ را که آن را تهیه می کنیم، بر روی کیک باقلوا ریخته، سپس به شکل مستطیل یا لوزی برش می دهیم.
- برش های کیک باقلوا را در ظرف مورد نظر چیده و با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین می کنیم.

طرز تهیه شربت :

- شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا جوش آید.
- عسل را اضافه کرده تا شربت کف کند، سپس گلاب را نیز اضافه می کنیم.
- زمانیکه شربت تهیه شده شفاف شد و یکی دو جوش خورد، آن را از روی حرارت برمی داریم.

نکته : - آرد ذرت، آردی است که بسیار نرم و لطیف بوده و بیشتر در تهیه کیک ، شیرینی و دسرها مورد استفاده قرار می گیرد. به این نوع آرد نشاسته ذرت هم گفته می شود.
-آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
-
بیکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید. - برای خوب پف کردن سفیده، آن را از یک جهت هم بزنید.
- اگر سفیده تخم مرغ  را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

منبع : نون و آب