نظافت آشپزخانه

از جمله نکاتی که بعد از آشپزی باید در آشپزخانه به آن ها توجه شود، نظافت گاز و ظرف و ظروف هایی است که از آنها برای تهیه غذا و سرو غذا استفاده شده است. نکاتی که برای نظافت آشپزخانه باید به آن ها توجه شود عبارتند از :
[divider]

نظافت آشپزخانه نظافت آشپزخانه

7 نکته طلایی نظافت آشپزخانه



- اگر آشپزخانه شما پس از سوختن غذا ، درست کردن پیاز داغ و یا اسفند دود کردن بوی بد و نامطبوعی گرفته است، برای رفع سریع این بوی ناخوشایند کمی دارچین یا وانیل با کمی شکر را درون تابه داغ کنید تا حدودی بسوزد، خواهید دید که بویی خوش تمامی بوهای قدیمی را در خود فرو خواهد برد.
- برای پاک کردن چربی روی اجاق گاز، یخچال و نظایر آن، پارچه ای را در سرکه خیس کنید و روی آن بمالید. خیلی سریع تمیز و پاکیزه می شود.، چرا که سرکه دشمن چربی است.
- برای از بین بردن املاح آهکی، کتری را با مقدار مساوی آب و سرکه پر کنید. بگذارید جوش بیاید، سپس آتش را خاموش کرده بگذارید، تمام شب به همان حال بماند. کتری خود به خود تمیز خواهد شد.
- هنگام شستن بشقاب ها، چند قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید. سرکه چربی ها را از بین برده، بشقاب ها را شفاف و درخشان خواهد کرد.
- با یک مسواک کهنه، جرم و سیاهی کنسرو بازکن را پاک کنید. برای آنکه تیغه های آن کاملاً تمیز شود، یک دستمال کاغذی را لای تیغه ها قرار داده و عمل بریدن را انجام دهید.
- برای از بین بردن بوی نامطبوع ظرف های دردار و جعبه های سفید پلاستیکی، روزنامه مچاله شده را (فقط روزنامه های سیاه و سفید، نه رنگی) داخل ظرف قرار دهید و درش را محکم بسته بگذارید تمام شب به همان حالت باقی بماند.
- قبل از شستن چرخ گوشت، یک تکه نان را مانند گوشت، درون آن چرخ کنید، با این عمل می توانید باقی مانده گوشت را از پره های چرخ گوشت پاک کنید.
- برای نو کردن اسفنج، آن را شب هنگام، در آب نمک و یا آب مخلوط با جوش شیرین خیس کنید.

منبع : نون و آب