پیراشکی سیب زمینی پیراشکی سیب زمینی


مواد لازم: سیب‌زمینی : یک کیلو گرم
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
آرد نخودچی یا آرد ذرت : یک استکان
تخم‌مرغ : دو عدد
پیاز سرخ شده : دو قاشق غذاخوری
رب : دو قاشق غذاخوری
زرشک : یک استکان
جعفری،گشنیز واسفناج خرد شده : یک استکان
روغن : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدارلازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه مایه میانی پیراشکی سیب زمینی :

- برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ابتدا مایه میانی پیراشکی را آماده می‌کنیم.
- گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و دو قاشق غذاخوری روغن، در تابه ریخته و تفت می‌دهیم.
- جعفری، گشنیز و اسفناج خرد شده را به موادمان اضافه کرده قدری تفت می دهیم.
- سپس رب، نمک، زردچوبه و فلفل را به موادمان اضافه کرده، نصف استکان آب روی مواد ریخته  و گوشتمان با حرارت ملایم پخته و آب آن خشک شود.
- وقتی مایه پیراشکی آماده شد زرشک را به موادمان اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی :

- سیب‌زمینی ها را پخته، و رنده یا چرخ می کنیم.
- آرد نخودچی یا آرد ذرت، زردچوبه، نمک و تخم‌مرغ ها را به سیب زمینی اضافه کرده خوب ورز می‌دهیم.(مایه سیب زمینی نباید به دست بچسبد.)
- مایه سیب‌زمینی را که به اندازه یک پرتقال برداشته ایم، در کف دست بصورت کتلت  باز می‌کنیم.
- یک قاشق غذاخوری از مایه گوشتی، درون مایه سیب‌زمینی ریخته، و مثل پیراشکی آن را می بندیم.
- در تابه مقداری روغن ریخته و دو طرف پیراشکی را در روغن سرخ می کنیم.
- پیراشکی های پخته شده را با سبزی و ترشی می توانیم سرو کنیم.

نکته :
- برای اینکه سیب زمینی در روغن وا نرود، از آرد ذرت یا آرد نخودچی برای سفت شدن مایه سیب زمینی استفاده می کنیم.
- به جای جعفری، گشنیز و اسفناج تازه خرد شده، از جعفری، گشنیز و اسفناج خشک شده هم می توانیم استفاده کنیم.
- از پنیر پیتزا می توانیم برای مایه میانی پیراشکی استفاده کنیم.

منبع : نون و آب