به دلیل اینکه در تهیه این سالاد خوشمزه، از سیب زمینی استانبولی استفاده شده است،  نام این سالاد را سالاد استانبولی گذاشته اند، که امیدوارم از تهیه و سرو این سالاد خوشمزه در کنار غذایتان لذت کافی را ببرید.[divider]

سالاد استانبولی سالاد استانبولی


مواد لازم برای 4 نفر : سيب زمينی استانبولی : 450 گرم
لوبيا سبز تازه : 1 پيمانه
موسير خرد شده : یک عدد
خردل : 2 قاشق سوپخوری
نمك : یک هشتم قاشق چايخوری
زيتون : یک چهارم پيمانه
نمك : یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زيتون : 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده : 2  قاشق سوپخوری
سركه سفيد یا قرمز : 2  قاشق سوپخوری
رزماری (اكليل كوهی) تازه : 1 قاشق سوپخوری
يا رزماری خشك : یک چهارم قاشق چايخوری
پودر فلفل سياه : یک هشتم  قاشق چايخوری

طرز تهیه سس :

- برای تهیه سس سالاد استانبولی ، روغن زيتون، موسير، سركه، جعفری، خردل، رزماری و يك هشتم قاشق چايخوری نمك و فلفل را در يك ظرف با درب محكم می ريزيم و خوب تكان می دهيم.

طرز تهیه سالاد استانبولی :

- سيب زمينی ها را به قطعات متوسط خرد کرده و در يك ظرف مناسب و قابل استفاده در مايكروفر قرار می دهيم.
- لوبيا سبزها را هم به قطعات درشت خرد کرده و روی سیب زمینی های خرد شده ريخته، و يك چهارم قاشق چايخوری نمك روی آنها می پاشيم.
- روی ظرف را بسته و مواد را با قدرت 100% (high) به مدت 7 تا 9 دقيقه در مايكرويو قرار می دهیم تا پخته شوند.
- مخلوط آماده شده در مایکروویو را يك بار به هم زده و آب اضافه آنرا می گيريم.
- هسته زیتون ها را گرفته و آن را به دو نیم قسمت می کنیم.
- مخلوط سيب زمينی، سس و زيتون ها را در يك ظرف مناسب ريخته و به آرامی مخلوط مي كنيم.
- اين سالاد را ميتوانيم به صورت گرم يا سرد سرو كنيد.

منبع : نون و آب