آلو قرمز آلو قرمز


معروف‌ ترین گونه‌ آلوها، نوع ژاپنی است که برخی انواع آن به رنگ زرد و پرآب بوده و برخی دیگر درصد آب کمتری داشته و قرمز متمایل به ارغوانی هستند. آلو قرمز میوه ای است تابستانی که اکثراً به صورت تازه مصرف می‌شود، اما می‌توان آن را به صورت خشک و یا به صورت کمپوت و مربا نیز مصرف کرد و یا به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه نمود. مصرف آلو یک شیوه ی سالم و خوشمزه برای حفظ سلامت ماست. این میوه ی خوش رنگ خواص فوق العاده ای دارد که در این مطلب به نمونه هایی از آن ها اشاره می کنیم.[divider]

خواص آلو قرمز :

- یک عدد آلو قرمز متوسط ، حاوی 113 میلی گرم پتاسیم است که فشار خون را کنترل می کند و خطر سکته ی مغزی را کاهش می دهد.
-  رنگدانه ی قرمز- آبی که در این آلوها وجود دارد و آنتوسیانین نامیده می شود با رادیکال های آزاد مخرب مقابله کرده و به این ترتیب جلوی ابتلا به سرطان را می گیرد.
- آلو قرمز سیستم گوارشی را در سلامت نگه می دارد.
- آلو قرمز خشک به کولون (بخشی از روده ی بزرگ) کمک می کند تا وظیفه ی خود را به خوبی انجام دهد.
- یک عدد آلو خشک حاوی یک گرم فیبر می باشد و این میوه ی خشک یک ملین طبیعی و مؤثر محسوب می شود.
- آلو قرمز میزان گلیسمی خون را پایین می آورد. آلو حاوی شاخص گلیسمی پایینی است و مصرف آن میزان قند خون را تنظیم کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
- مصرف آلو قرمز برای سلامت استخوان هایتان مفید می باشد.
- آلو خشک این خاصیت را دارد که رادیکال های آزاد مخرب را از بین برده و حافظه را در شرایط سالمی نگه می دارد.
- آلو قرمز برای سیستم هاضمه مفید است.
- آلو قرمز سرشار از آهن و مواد معدنی است.
- آلو قرمز سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است.
- آلوها سرشار از ویتامین A، K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.
- آلو قرمز ملین خوبی است.
- آلو قرمز منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان به شمار می‌رود.
- آلو قرمز سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده، از این رو از ایجاد آسیب‌های رادیکال‌های آزاد به بدن پیشگیری می‌کند.
- آنتی‌اکسیدان‌ها محافظان خوبی برای چشم و قلب نیز هستند و از ابتلای بدن به انواع سرطان‌ها پیشگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن هم می‌شوند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
- ویتامین ‌C موجود در آلو قرمز نه تنها برای بافت بدن مفید است، بلکه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.
- مصرف آلو قرمز از ابتلای بدن به انواع سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری می‌کند و وجود این ویتامین در آلو موجب خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد در بدن می شود.
- مصرف آلو قرمز از بروز بسیاری از بیماری‌ها مانند آرتروز، سرطان روده، آسم و آرتریت روماتوئید پیشگیری می‌کند.
- آلو قرمز انرژی‌بخش است.
- آلوها با خاصیت فراوان تغذیه‌ ای و داشتن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و نیز فیبرها، انرژی‌ بخش بوده و به سلامت بدن کمک می‌کنند.

منبع : نون و آب