بوریتو نوعی غذای لذیذ مکزیکی است که به دلیل فلفلی که داخلش ریخته می شود طعم تندی دارد . برای تهیه بوریتو از گوشت، مرغ، میگو و انواع لوبیا می توانیم استفاده کنیم. همچنین به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی و به عنوان یک غذای رژیمی می توانیم بوریتو را تهیه و سرو کنیم.[divider]

بوریتو بوریتو


مواد لازم : سیر ریز شده : سه حبه
دانه ذرت : یک پیمانه
پنیر گودا : 85 گرم
پنیر خامه ای : 1/3 پیمانه
پیازچه خرد شده : نصف پیمانه
برنج قهوه ای پخته شده : یک پیمانه
پودر فلفل چیلی : 1 تا 1.5 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده : یک پیمانه
کنسرو لوبیا آبکشی و خشک شده : یک قوطی
روغن کانولا یا روغن زیتون : دو قاشق چایخوری
خمیر فیلو (مستطیل 36×23سانتی متری) : 12 ورق
پیازچه سبز خرد شده (در صورت تمایل) : به مقدار لازم

طرز تهیه بوریتو لوبیا :

- ابتدا فر را روی 400 درجه فارنهایت یا  190 درجه سانتیگراد تنظیم کرده تا گرم شود.
- درون قابلمه روغن ریخته، نصف پیمانه پیازچه خرد شده و سیر را اضافه می کنیم. آنها را سه دقیقه تفت داده تا پیازچه ها سبک شوند. مواد را بطور مداوم هم می زنیم.
- قابلمه را از روی گاز برمی داریم.
- لوبیا، ذرت، برنج پخته شده، نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده، پنیر و فلفل تند را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم و ظرف را کنار می گذاریم.
- یک لایه ازخمیر فیلو را باز کرده و روی سطح صاف قرار می دهیم. (بقیه خمیرها را با پلاستیک پوشانده تا خشک نشوند.)
- روی خمیر فیلو را به نرمی روغن اسپری کرده یا با قلم مو روغن را روی خمیرمی مالیم تا همه سطح خمیر را بپوشاند. لایه دیگری از خمیر فیلو را روی لایه اول گذاشته و دوباره با قلم مو روی آن روغن می مالیم. این کار را تا دو مرتبه دیگر تکرار می کنیم. در کل چهار لایه خمیر فیلو باید داشته باشیم.
- با بقیه خمیرهای فیلو همین کار را تکرار می کنیم تا جمعاً سه دسته چهارتایی خمیر فیلو داشته باشیم. سپس هر سه آنها را از وسط نصف کرده تا در مجموع 6 دسته چهارلایه از خمیر فیلو به دست بیاید.
- برای بستن بوریتو باید حدود 2/3 پیمانه مخلوط لوبیا را روی یک طرف دسته های چهارلای خمیر فیلو قرار دهیم. خمیر را از طول رول می کنیم. سمت درزدار لقمه به دست آمده را رو به پایین درون تابه فر قرار می دهیم. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار می کنیم.
- تابه را به مدت 20 دقیقه تا زمانیکه روی بوریتوها طلایی شود، درون فر قرار می دهیم.
- بوریتو لوبیای پخته و آماده شده را با نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده و پنیر خامه ای سرو می کنیم.
- در صورت تمایل می توانیم کمی پیازچه خرد شده به پنیر خامه ای اضافه کنیم.

نکته : - میزان فلفل تند را بسته به ذائقه می توانیم کم یا زیاد کنیم.
- برای تهیه بوریتو، به جای لوبیا از گوشت، مرغ و میگو می توانیم استفاده کنیم.
- بوریتوها را در روغن داغ هم می توانیم سرخ کنیم.
- میزان کالری بوریتو 323 می باشد.

منبع : نون و آب

دوستان عزیز، اگر خوشتون اومده نظرتون رو بگید!!! ممنونم