تاکو گوشت تاکو گوشت


مواد لازم خمیر تاکو : آرد ذرت : 150 گرم
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
آب ولرم : 1/2 لیوان(120 میلی گرم)
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم داخل تاکو : گوشت چرخ کرده : 250 گرم
پیاز خردشده : 1 عدد
سیر خردشده : 1 حبه
فلفل سبز تند خردشده : 3 عدد
کاهو خردشده : 1/2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد
ادویه مخصوص تاکو : به مقدارلازم
سس تند : به مقدارلازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدارلازم
روغن مایع : به مقدارلازم
پنیر پارمزان رنده شده : 3 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر تاکو :

- آرد ذرت ، نمک و روغن مایع را در ظرفی مخلوط کرده، آب ولرم را به آن اضافه نموده، باهم مخلوط می کنیم تا خمیر یک دستی بدست آید.
- روی سطح صافی آرد پاشیده  و برای 3 تا 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم تا زمانیکه نرم شود.
- خمیر آماده شده را درکیسه پلاستیکی قرارداده و 1 ساعت استراحت می دهیم.
- خمیر رابه 12 گلوله کوچک تقسیم می کنیم. روی سطح صافی آرد پاشیده، گلوله ها را روی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز می کنیم.(برای منظم شدن تاکو می توانید از قالب فلزی استفاده کنید)
- خمیر های باز شده را در روغن سرخ کرده و اواسط  سرخ شدن از وسط تا کرده و به همان صورت نگه می داریم تا حالت U بگیرد.

طرز تهیه مواد داخل تاکو :

- پیاز و روغن مایع را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت می دهیم.
- گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس سریع سیر، ادویه، نمک وفلفل را به موادمان اضافه نموده وتفت می دهیم و در نهایت  مقداری آب اضافه کرده تا گوشت پخته شود.
- داخل تاکوها را از مخلوط آماده شده به همراه گوجه فرنگی، کاهو و پنیر پارمزان پر کرده و سرو می کنیم .

نکته : - برای مواد داخل تاکو می توانیم از فیله مرغ نیز استفاده کنیم.

منبع : نون و آب

دوستان عزیز، اگر خوشتون اومده نظرتون رو بگید!!! ممنونم