این دسر طراوت بخش و خوشمزه بدون چربی را در روزهای گرم تابستان می توانید تهیه، به همراه دوستان و خانواده خود سرو کنید و لذت ببرید.[divider]

یخمک هندوانه یخمک هندوانه



مواد لازم : آب : 1 ليوان
شكر : 250 گرم
هندوانه : 1/5 كيلوگرم

طرز تهیه یخمک هندوانه :

- ابتدا آب و شكر را در قابلمه‌ای ریخته، آن را روی حرارت ملايم می گذاريم و مرتب هم می زنيم تا شكر كاملاً حل شود و محلول به جوش آید. سپس حرارت را زياد کرده تا حدود 5 دقيقه (بدون اين كه هم بزنيم) بجوشد.
- شربت آماده شده را از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود.
- هندوانه را پوست گرفته ، هسته‌های آن را جدا می كنيم و در مخلوط‌ كن می ريزيم تا به صورت پوره دربيايد.
- شربت آماده شده را به پوره‌ی هندوانه در مخلوط کن، اضافه کرده و به مدت 5-3 دقیقه خوب آن ها را با هم مخلوط می كنيم.
- مخلوط آماده شده هندوانه را در يك قالب فلزی می ريزيم و به مدت يك ساعت، یا تا زمانی که دور آن کمی یخ بزند، درون فریزر قرار می دهیم.
- درست قبل از زمان مصرف، مخلوط را از فریزر خارج کرده و درون دستگاه مخلوط کن به مدت 3- 2 دقیقه مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند. (همچنین می توانیم مخلوط درون آن را 2 تا 3 بار با چنگال  زده تا دانه‌های يخ روی آن پيدا شود.)
- يخمك هندوانه بلافاصله پس از آماده شدن بايد سرو شود.
- از قاشق بستنی می توان برای برداشتن يخمك استفاده كرد.
 نکته :
- در صورت تمايل می توانیم 2 قاشق سوپ‌خوری نعنای خرد شده به يخمك اضافه كنيم. اين كار را بايد در مرحله‌ی آخر قرار دادن در فريزر انجام دهيم.
- مقدار شكر به نوع هندوانه و ذائقه افراد بستگی دارد.
- یخمک هندوانه را می توانیم داخل قالب های مختلف و شبیه قالب بستنی نیز تهیه کنیم.

منبع : نون و آب
به این محتوا رأی دهید ...