از جمله نکاتی که در تهیه انواع غذا، کیک و شیرینی و سبزیجات با ید به آنها توجه خاص و ویژه شود، با عنوان نکات مهم آشپزی است که هر فردی برای پخت و استفاده و نگهداری صحیح از مواد، باید نسبت به آنها آگاهی کافی داشته باشد.[divider]

نکات مهم آشپزی :

نکات مهم آشپزی
رنده ی پوست لیمو ترش :
-
گاهی در تهیه کیک از رنده ی پوست لیمو ترش استفاده می شود. توجه کنید فقط قسمت روی لیمو ترش را رنده کنید. لایه سفید زیرین تلخ است.

نکات مهم آشپزی
پخت بهتر سبزیجات : - سبزیجاتی مانند بروکلی را باید در آب در حال جوش ریخت. ولی سبزیجاتی مثل سیب زمینی، شلغم و هویج را باید به آب سرد اضافه کرد و کم کم جوشاند تا رنگ، طعم و بافت خود را حفظ کنند.

نکات مهم آشپزی
تغییر رنگ میوه ها : - سیب و گلابی از میوه هایی هستند که خیلی سریع تغییر رنگ می دهند. برای جلوگیری از این تغییر رنگ، بهتر است پس از پوست گرفتن این میوه ها، روی آنها آب لیموترش بمالید.

نکات مهم آشپزی
فرم گرفتن سفیده ی تخم مرغ : - در تهیه کیک اسفنجی، دسر و یا مواد دیگر از سفیده ی تخم مرغ استفاده می شود. هیچ می دانید اگر سفیده ی تخم مرغ را کمی در فریزر بگذارید تا کاملاً سرد شود، سفیده خیلی سریعتر و بهتر فرم می گیرد.

نکات مهم آشپزی
شکستن نارگیل : - ابتدا نارگیل را از دو نقطه سوراخ و شیر آن را خالی کنید.
- نارگیل را در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پوسته ی نرم آن از پوسته ی سخت جدا شود.
- نارگیل را در فر یک دست بگیرید. با یک چکش به آن ضربه وارد کرده و در یک راستا بچرخانید.
- این کار را ادامه دهید تا نارگیل دو قسمت شود.

منبع : نون و آب

به این محتوا رأی دهید ...