تارت مرغ تارت مرغ


مواد لازم برای داخل تارت مرغ : سینه مرغ : 250 گرم
روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم
پودر زنجبیل خشک : 1 قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش : 1/2 قاشق سوپ خوری
پیازساطوری شده متوسط : 1 عدد
قارچ خرد شده : 125 گرم
آرد : 1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ : 3/4 لیوان
کره : 40 گرم
سبزی معطر(ریحان، جعفری، رزماری) : 2 قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم  برای رویه تارت مرغ :
سير :1 حبه کوچک
هويج ساطوری شده :200 گرم
سيب زمينی كوچك :1 عدد
خامه :100 ميلی ليتر

طرز تهیه خمیر تارت قبلاً در بخش آشپزی و شیرینی پزی توضیح داده شده است که می توانید مراجعه و مطالعه کنید.[divider]

طرز تهیه مواد داخل تارت مرغ :

- ابتدا گوشت مرغ را که به قطعات مربع تکه تکه کرده ایم، همراه با چند تکه ساقه‌ی کرفس، هويج، پياز و كمی نمک پخته و می گذاریم تا سرد شود.
- کره و روغن مايع مخصوص سرخ کردنی را در يک ماهیتابه ريخته، پياز ساطوری شده را به آن می افزاییم و کمی تفت می دهيم.
- سپس قارچ و آب ليموترش را افزوده، حرارت می دهيم تا نرم شود.
- آرد را به مواد اضافه کرده مرتب هم می زنيم تا کمی رنگ بگيرد، سپس آب مرغ را کم کم به مواد افزوده و می گذاریم تا غلظت بگيرد.
- گوشت مرغ پخته شده را به مواد قبلی می افزاييم.
- در آخر پودر زنجبيل و سبزی های معطر خرد شده را افزوده هم می زنيم و به مدت 1 تا 2 دقيقه حرارت می دهيم.

طرز تهيه مواد رويه تارت مرغ : 

- هويج و سيب زمينی را ساطوری كرده، به همراه خامه و سير رنده شده در يک تابه می ریزیم. سپس به مدت 5 دقيقه با گذاشتن درب حرارت داده، و گاهی هم‌ می زنيم. بعد از اين مدت سرپوش را برداشته مجدداً 5 دقيقه حرارت می دهیم تا سبزيجات کاملاً نرم شده و خامه غلظت پيدا كند.

طرز تهیه تارت مرغ :

- زمانیکه خمیر تارت که قبلاً آن را تهیه کرده ایم، سرد شد، از مواد آماده شده داخل تارت، روی خمیر تارت می ریزیم.
- سپس از مواد رويه تارت مرغ ، روی مواد داخل تارت می ریزیم.
- قالب را به مدت 20 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه‌ سانتی گراد  قرارمی دهيم تا بپزد.
- برای طلائی شدن رویه تارت مرغ شعله بالای فر را برای چند دقیقه روشن می کنیم.

منبع : نون و آب
به این محتوا رأی دهید ...