کیک وانیلی کیک وانیلی


مواد لازم : شکر : 200 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
آرد سيب‌ زمينی : 200 گرم
وانيل شکری : يک قاشق چای خوری
بيکينگ پودر : يک قاشق چای خوری
کره ذوب شده : 200 گرم


طرز تهيه کیک وانیلی :

- قبل از آماده شدن مواد کیک ، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- تخم‌ مرغ، شکر و وانيل را در یک کاسه شیشه ای یا پلاستیکی، با هم مخلوط کرده هم می زنيم تا حجم آن دو برابر شود.
- سپس بیکینک پودر را با آرد سيب زمينی مخلوط کرده، یکبار الک می کنیم و کم‌ کم به همراه کره ذوب شده که سرد هم شده است، به مواد اضافه كرده و هم می زنيم.
- قالب کیک، به قطر20 سانتی متر به شکل دايره را چرب می کنیم و در آن کاغذ روغنی گذاشته، مجدد روی آن را چرب کرده و آرد می پاشیم.
- مواد آماده شده کیک وانیلی را در قالب از قبل چرب شده می ريزيم و در فر به مدت 25 تا 30 دقيقه در طبقه وسط  فر گذاشته تا کیک پخته شود.
- برای تزئین کیک می توانیم از انواع مارمالاد مثل مارمالاد زردآلو و پرتقال و انواع خلال پسته و بادام استفاده کنیم.

نکته : - برای تهیه این کیک می توانیم از قالب های مستطیلی هم استفاده کنیم.
- آرد را در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.
- الک کردن آرد علاوه بر اینکه ناخالصی آن را می گیرد باعث می شود ذرات به هم چسبیده آرد از هم جدا شود.
- از آرد سیب زمینی در تهیه فرآورده های غذایی مختلفی مانند انواع کوکو و کتلت های آماده یا سوپ های حاضری استفاده می شود.
- در تهیه انواع سس نیز می توان از آرد سیب زمینی برای غلیظ نمودن و بالا بردن کیفیت و رنگ سس استفاده کرد.
- می توان برای پخت نان از مخلوط آرد سیب زمینی و آرد ذرت و آرد برنج استفاده کرد(1 پیمانه آرد سیب زمینی و 1 پیمانه آرد ذرت و 2 پیمانه آرد برنج).

منبع : نون و آب

به این محتوا رأی دهید ...