جلوگیری از تخریب غضروف ها

جلوگیری از تخریب غضروف ها

استفاده از کلم بروکلی از تخریب غضروف ها و بروز آرتروز جلوگیری می کند .
مطالعات محققان انگلیسی نشان می دهد مصرف کلم بروکلی از بروز آرتروز و تخریب غضروف ها جلوگیری می کند و رژیم دو هفته ای آن در درمان این عارضه موثر است .
به گفته این محققان آنزیمی در بدن وجود دارد که باعث تخریب غضروف ها می می شود اما کلم بروکلی مانع تاثیر مخرب این آنزیم می شود .
دراین تحقیق و  آزمایش 20 داوطلبی که برای عمل زانو در نظر گرفته شده بودند قبل از عمل جراحی به مدت دو هفته از رژیمی استفاده کردند که در آن مصرف روزانه 100 گرم کلم بروکلی توصیه شده بود .
پس از دو هفته نتایج کاملا شگفت انگیز بود چراکه درصد قابل توجهی از بیماری آنها بهبود یافته بود .

منبع: نون و آب