دیابت نوع 2

دیابت نوع 2

محققان علوم پزشکی می گویند مصرف میوه های تازه به خصوص انگور ،سیب و گلابی به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم کمک می کند .
گروهی از محققان امریکایی ،انگلیسی و سنگاپوری با برسی 187 هزار پرستار در یافتند آن دسته از این پرستاران که حداقل 2 بار در هفته میوه های تازه مخصوصا انگور ،سیب و گلابی مصرف می کردند تا 23 درصد کمتر از دیگران به دیابت نوع 2 مبتلا شدند .
تحقیقات این محققان همچنین نشان داد بر خلاف مصرف تازه این میوه ها استفاده از آب میوه های انگور ،سیب و گلابی باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت در افراد می شود .
گفتنی است بیماری قند یا دیابت نوعی اختلال در سوخت و ساز بدن است که به علل مختلف بروز می کند و با درجات متفاوت از کمبود انسولین در بدن همراه است .

منبع: نون و آب