به پودر خشک و سوخاری نان، پانکو Panko گفته میشود که از مغز نان خشک شده، برای سرخ کردن و برشته کردن و سوخاری کردن انواع مواد پروتئینی و سبزیجات استفاده میشود. بافت درشت و ترد این پودر سوخاری، تردی و برشتگی خاصی به مواد سرخ شده می دهد . در دو نوع سفید و طلایی موجود است و البته رنگ آن بسته به نوع آردی است که نان با آن تهیه شده و یا ادویه جاتی است که مخلوط شده ولی نوع ساده آن سفید است . برای تهیه مرغ سوخاری و همچنین سوخاری کردن میگو و ماهی و کالاماری و ... و انواع سبزیجات بکار می رود . [divider]

مرغ سوخاری مرغ سوخاری




مواد لازم : سفیده تخم مرغ : سه عدد
سس خردل : یک قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب : یک چهارم  فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان  : چهار تکه
سس سرکه و نمک گرم : سه چهارم  فنجان
سالاد کلم فرانسوی : به دلخواه


طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی :

- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- ابتدا سفیده های تخم مرغ و سس خردل را در کاسه ای ریخته و خوب هم می زنیم، سپس آن را ظرفی با عمق کم پهن می کنیم.
- در ظرف دیگری پنیر پارمزان کم چرب و خرده نانها را ریخته با هم مخلوط می کنیم، سپس آن را در ظرف دیگری پهن می کنیم.
- تکه مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر پارمزان غلطانده، سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو برده و می غلطانیم.
- سینی فر را با روغن چرب کرده و تکه های مرغ را در سینی می چینیم و سینی را داخل فر به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.
- اگر ‌بخواهیم روی تکه های مرغ طلایی شود، حدود 2 دقیقه بیشتر می گذاریم در فر بماند.
- مرغ سوخاری رژیمی یا پانکو ایتالیایی را با سس سرکه و نمک می توانیم سرو کنیم.
- برای تزئین آن می توانیم از سالاد کلم استفاده کنیم.

منبع : نون و آب