آموزش پخت کلوچه گوشت آموزش پخت کلوچه گوشت


مواد لازم : گوشت چرخ‌ کرده : 600 گرم
پنیر فیلا فیلا رنده شده : 80 گرم
مغز نان باگت : 75 گرم
شیر : 1/2 پیمانه
پیاز درشت رنده شده : 1 عدد
سیر خردشده : 2 حبه
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : به مقدار لازم
روغن سرخ‌کردنی : به مقدار لازم
جعفری خردشده : 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه‌ فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و ادویه‌ کاری : به مقدار لازم
کلم بروکسل برای تزئین : چند عدد

آموزش پخت کلوچه گوشت :

شیوه اول : - فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- مغز نان باگت را در 1/2 پیمانه شیر خیس می کنیم.
- سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت داده و از روی حرارت برمی داریم.
- گوشت چرخ کرده را در کاسه ای ریخته و تا اندازه ای  ورز می دهید که گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
- مخلوط پیاز و سیر تفت داده شده، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل و ادویه کاری، مغز نان باگت خیس شده در شیر و تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.
- از مایه آماده شده مقداری برداشته و به صورت کلوچه‌ی گرد درمی آوریم و آن را در مقداری آرد غلطانده و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
- کلوچه های آماده شده را در سینی فر چیده، مقداری پنیر فیلا فیلا روی هر کلوچه می ریزیم و سینی را در طبقه‌ی وسط  فر به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم.
- سپس کلوچه های گوشت آماده را در ظرف مناسب گذاشته و با کلم بروکسل به دلخواه تزئین می کنیم.

شیوه دوم :
-
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- سینی فر یا ظرف پیرکس را چرب کرده سپس خمیر تارت را کف آن پهن می کنیم.
- از مایه آماده شده روی خمیر تارت ریخته و پنیر فیلا فیلا را روی مواد می پاشیم. سپس روی آن را با خمیر تارت دیگری می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در داخل فر قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی رنگ شود. (همچنین می توانیم خمیر تارت را قالب زده و داخلش را مایه آماده شده و پنیر ریخته، سپس روی خمیر را می بندیم. یا اینکه خمیر قالب زده را داخل قالب های فنجانی گذاشته و داخلش را از مایه گوشتی و پنیر پر کنیم. )
- سینی را از فر خارج کرده و مدت 5 دقیقه صبر می کنیم تا قدری خنک شود سپس آن را به قطعات کوچکتری تقسیم کرده و سرو می کنیم.

آموزش پخت کلوچه گوشت آموزش پخت کلوچه گوشت


نکته : - بهتر است گوشت چرخ کرده، مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد.
- بهتر است گوشت را 2 بار چرخ کنیم.
- بهتر است مقدار روغنی که برای سرخ کردن کلوچه گوشت استفاده می شود کم، و حرارت برای سرخ شدن آن ملایم باشد تا مغز کلوچه کاملاً پخته شود.
- بسته به ذائقه می‌توانیم از سویا پودر شده برای تهیه کلوچه گوشت استفاده کنیم.
- آموزش خمیر تارت را در بخش آشپزی سایت مطالعه بفرمایید.
- می توانیم از زرده تخم مرغ روی خمیر تارت مالیده تا رنگش طلایی خوش رنگ شود، سپس آن را داخل فر بگذاریم.

منبع : نون و آب