از این جهت که در تهیه این کیک خوشمزه از مواد مقوی مانند عسل طبیعی، گردو، دارچین، زنجبیل و جوز هندی استفاده شده است، نامش را کیک عسل رژیمی گذاشته ایم، که امیدوارم خوشتان بیاید.[divider]


کیک عسل رژیمی
مواد لازم :
آرد : 275 گرم
شير : 150 ميلی ليتر
تخم مرغ : 2 عدد
كره ذوب شده : 175 گرم
شكر قهوه‌ای : 50 گرم
عسل طبیعی : 250 گرم
دارچين : 1 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده : 150 گرم
بیكينگ پودر : 1/5 قاشق چايخوری
مخلوط زنجبيل و جوز هندی : 2 قاشق چايخوری

طرز تهیه کیک عسل رژیمی :

- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- كره و شكر را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم و هم می زنیم تا جایی كه شكر آب شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.
- نیمی از عسل را به شکر اضافه کرده و هم می زنیم.
- بیكينگ پودر را به آرد اضافه کرده و 2 بار الک می کنیم.
- زنجبيل و جوز هندی را به آرد اضافه کرده با هم مخلوط می كنيم. سپس وسط آرد را گود كرده مايه عسل آماده شده، تخم مرغ‌ ها و شير را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مایه کیک صاف و يكدست شود.
- گردوهای خرد شده را به مايع کیک اضافه می کنیم.
- قالب کیک را کمی چرب كرده و با كاغذ روغنی می پوشانیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 1 ساعت درون فر قرار می دهیم .
- الباقی عسل را با دارچين خوب مخلوط می کنیم.
- كيك را از فرخارج کرده و سطح كيك را سوراخهای كوچكی با خلال ايجاد می کنیم، سپس مخلوط عسل دارچین را كاملاً درون سوراخ ها و روی كيك می ریزیم.
- کیک عسل رژیمی را پس از سرد شدن از قالب خارج كرده، با گردو تزئین می کنیم.

نکته : - برای آن که گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آن ها را در کمی آرد می غلتانیم.

منبع : نون و آب