بیف استروگانف با خامه غذایی است روسی، که از تکه های گوشت گاو سرخ شده به همراه سس مخصوص و خامه تهیه می شود. این غذای روسی را با گوشت مرغ و قارچ نیز می توان تهیه کرد.[divider]


بیف استروگانف با خامه مواد لازم : گوشت گاو یا گوساله : 300 گرم
قارچ : 100 گرم
شیر : 1/2 لیوان
پیاز : 2 عدد
خامه : 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
آرد : 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه بیف استروگانف با خامه :

- پیازها را پوست کنده، شسته و خلالی خرد می کنیم.
- درون قابلمه مقداری روغن ریخته روی حرارت می گذاریم، سپس پیاز را به روغن اضافه کرده و تا اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود.
- گوشت را به اندازه یک بند انگشت و بصورت باریک و طولی خرد کرده، به پیاز اضافه می کنیم و تا اندازه ای تفت می دهیم که رنگ گوشت تغییر کند. سپس زردچویه و فلفل را به همراه 2 لیوان آب جوشیده، به گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت ملایم پخته و نرم شود و آب آن تمام شود.
- قارچ ها را خوب شسته و خرد می کنیم، سپس به گوشتی که آبش کاملاً کشیده شده است، اضافه می کنیم و با حرارت متوسط تفت می دهیم تا آب غذا خوب کشیده شود.
- آرد، شیر و نمک را در ظرفی دیگر خوب با هم مخلوط کرده، سپس به مخلوط گوشت و قارچ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، کمی که تفت داده شد، از روی حرارت برمی داریم.
- سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.
- بیف استروگانف آماده شده را با خامه مخلوط کرده، و در ظرف مخصوص کشیده و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین می کنیم.
- بیف استروگانف با خامه با خامه آماده شده را می توان همراه با اسپاگتی، نان یا برنج سرو کرد.

نکته : - برای اینکه قارچ آب نیندازد، حرارت گاز را زیاد می کنیم و قارچ ها را  تفت می دهیم.

منبع : نون و آب