ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد می‌شود. در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوارن تهیه میشود.
به دلیل استفاده از مواد مختلف دارای طعم‌های مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و ... می‌باشد.

تصاویری که مشاهده می کنید عکسهای ژله های میوه ای خوشمزه و خوش رنگ است که برای کاربران عزیز و علاقه مندان به این تصاویر زیبا آماده شده و قابل مشاهده و دانلود می باشد.
امیدوارم از دیدن عکسهای ژله های میوه ای خوشمزه و خوش رنگ لذت ببرید.

◘ برای دیدن عکسهای ژله های میوه ای در اندازه واقعی روی آنها کلیک کنید.
◘ برای ذخیره کردن عکسهای ژله های میوه ای در کامیوتر خود کافیست روی عکس کلیک راست کنید و گزینه save image as را انتخاب کنید.

عکسهای ژله های میوه ای

عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای
عکسهای ژله های میوه ای عکسهای ژله های میوه ای


منبع: نون و آب