طرز تهیه هویج پلو با مرغ طرز تهیه هویج پلو با مرغ


مواد لازم : برنج : چهار پیمانه
سینه مرغ : 500 گرم
سیر : دو حبه
پیاز خرد شده : یك عدد
روغن : به میزان لازم
هویج متوسط : سه عدد
زرشك : دو قاشق غذاخوری
رب انار : یك قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمك : به مقدار لازم
خلال پسته و بادام : برای تزئین
زعفران دم‌ كرده : دو قاشق چایخوری

طرز تهیه هویج پلو با مرغ :

- برنج را از 2 - 1 ساعت قبل خيس کرده، سپس درون قابلمه حاوی آب جوش ریخته، بعد از 10-5 دقیقه، بسته به نوع و مدت زمان پخت برنج، آن را آبکش کرده و دم می دهیم.
- درون قابلمه ای دیگر، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، تا نرم شود.
- مرغ، سیر، فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه کرده،  تفت می‌دهیم. زمانیکه رنگ مرغ تغییر كرد، به آن آب جوشیده اضافه می کنیم، تا مرغ  کاملاً پخته و فقط  یک لیوان از آب مرغ باقی بماند.
- هویج‌ ها را خلالی خرد كرده، و در تابه ای ریخته، با 1/2 قاشق غذاخوری روغن تفت می‌دهیم تا کمی نرم شده و طعم خامی آن گرفته شود.
- زرشك را برای مدت کوتاهی درون آب ریخته تا خاک آن گرفته شده و تمیز شود. سپس آن را در صافی ریخته تا آبش گرفته شود. در تابه ای مقداری روغن ریخته و زرشک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
- استخوان های مرغ پخته شده را درآورده و گوشتش را ریش‌ریش كرده و در قابلمه می‌ریزیم. رب انار و آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم، تا آب مرغ تبخیر شود.
- مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و برای تزیین کنار می گذاریم.
- پلو را در در ظرف مناسب ریخته و با برنج زعفرانی، مرغ، هویج، زرشك، خلال پسته و بادام تزیین کرده و سرو می‌كنیم.

نکته : - برای تهیه هویج پلو می توانیم از مرغ تکه شده نیز استفاده کنیم.

منبع : نون و آب