تاکیتو مرغ نوعی غذای خوشمزه مکزیکی است، که از تورتیلاهای آردی کوچک یا لواش، به همراه مرغ پخته ریش شده و سس سالسای تند درست می شود. طرز تهیه این غذای تند مکزیکی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنم و امیدوارم خوشتان بیاید.[divider]


تاکیتو مرغ مواد لازم : سینه مرغ پخته شده : 500 گرم
سس سالسای تند : 1/3 لیوان
تورتیلا یا نان لواش : 1 بسته 8 تایی
پنیر پیتزای رنده شده : 1 لیوان
گشنیز تازه خرد شده : 1/3 لیوان
زرده تخم مرغ : 1 عدد
لیمو ترش : 1 عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
آووکادو یا فلفل دلمه : 1 عدد

طرز تهیه تاکیتو مرغ :

- قبل از آماده کردن مواد داخل تاکیتو ، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- استخوان های سینه مرغ پخته شده را در آورده و گوشتش را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط می کنیم.
- آووکادوها یا فلفل دلمه را بصورت خلال یا نگینی خرد می کنیم.
- تورتیلاها یا نان لواش را در یک سطح صاف می گذاریم.
- از مخلوط مرغ و سس سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش ریخته، چند برش از آووکادوها یا فلفل دلمه را رویش می گذاریم.
- پنیر رنده شده، گشنیز تازه خرد شده و چند قطره لیمو را روی موادمان می ریزیم.
- روی سینی فر را کاغذ آلومینیومی کشیده و آن را با مقدار کمی روغن مایع یا زیتون چرب می کنیم.
- تاکیتو یا نان لواش را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر می چینیم.
- زرده تخم مرغ را درظرفی خوب هم زده، و با برس روی تاکیتوها می مالیم.
- به جای زرده تخم مرغ می توانیم از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنیم.
- سینی فر را به مدت 25-20 دقیقه در فر گذاشته تا پنیر داخلش آب شده و تاکیتوها توست شوند.
- تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو می توانیم سرو کنیم.

نکته : - از زرده تخم مرغ برای خوش رنگ شدن روی تاکیتوها استفاده می کنیم.
- برای تهیه تاکیتو از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ  می توانیم استفاده کنیم.

منبع : نون و آب