انبه :

  • این میوه ناراحتی ایجاد شده بر اثر سوء هاضمه را برطرف می کند
  • میزان بالای فیبر قابل حل، پکتین و ویتامینC در آن کاهش دهنده کلسترول مضر است.
  • این میوه حاوی اسید گلوتامین است که برای تقویت حافظه و فعال نگه داشتن سلول ها موثر است؛ بنابراین مصرف آن به دانش آموزان توصیه می شود.
  • انبه منافذ پوست صورت را که باعث بروز آکنه می شود پاک سازی می کند. کافی است برش های نازک این میوه را به مدت ۱۵دقیقه روی پوست بگذارید و سپس با آب ولرم بشویید.
  • افرادی که از کم خونی رنج می برند، انبه را همراه با شام مصرف کنند. انبه سرشار از آهن و کلسیم است.
  • علاوه بر خود این میوه، مصرف برگ های آن نیز با بیماری دیابت مقابله می کند. قبل از خواب ۱۰تا۱۵ برگ درخت انبه شود.

    انبه انبه
  • میزان بالای آنتی اکسیدان در آن در صورت مصرف منظم با سرطان و بیماری های قلبی دیگر مقابله می کند.
  • خطر ایجاد سنگ کلیه را کاهش می دهد.
  • ترکیبی که از پوست انبه به دست می آید خاصیت ضدالتهابی دارد.
  • منبع عالی ویتامینA است که در تقویت قدرت بینایی موثر است.
  • پتاسیم انبه ضربان قلب و فشارخون را کنترل می کند.
  • به هنگام بالا رفتن دمای بدن، تب را کاهش می دهد و ناراحتی های تنفسی را برطرف می کند.
  • فیبر موجود در آن از یبوست پیشگیری می کند.
  • مانع از خشکی چشم، خارش و سوزش می شود.
  • خاصیت ضدالتهابی آن علایم آسم را از بین می برد.
  • التهاب غشاء مخاطی معده را تسکین می دهد.
  • پوست صورت را روشن، نرم و شاداب می سازد.
  • درمان گرمازدگی و خستگی بر اثر گرما در فصل تابستان است.
  • کمک می کند تا سیستم هورمونی بدن فعال تر عمل کند.
  • با عفونت های باکتریایی مقابله می کند.
  • مانع از ریزش مو می شود.
  • برای رفع ناراحتی های مربوط به کبد مفید است.
  • در مقابله با بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامینC) موثر است.
  •  در برطرف کردن سرفه موثر است.
  • پس از ورزش سخت، نمک، ویتامین و انرژی از دست رفته را به بدن بازمی گرداند.
  • بافت های عصب عضله، قلب، مغز و قسمت های دیگر بدن را تقویت می کند. در درمان سینوزیت نقش موثری ایفا می کند.
 

منبع : نون وآب