برای تهیه املت چینی می توانیم از انواع سبزیجات سالم و تازه و کمی فلفل استفاده کنیم.[divider]


املت چینی
مواد لازم : لوبیا سبز : 100 گرم
جوانه سویا یا گندم : 1 بسته
جعفری تازه : 50 گرم
گوجه : 2 عدد
پیازچه : 2 عدد
فلفل چیلی قرمز : 1 عدد
زنجبیل تازه : 1 تکه
سیر : 1 حبه
تخم مرغ : 4 عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم

طرز تهیه املت چینی :

- ابتدا لوبیا سبز ها را به روش آنزیم بری آماده می کنیم. یعنی لوبیا سبزها را شسته  به مدت 2 دقیقه در ظرفی که حاوی آب جوش است قرار می دهیم. پس از گذشت 2 دقیقه لوبیا سبزها را از ظرف آب جوش خارج کرده، به مدت 2 دقیقه داخل آب یخ که قبلاً آماده شده است، قرارمی دهیم. بعد زیر آب سرد آنها را آبکشی می کنیم.
- پیازچه، فلفل چیلی قرمز، جوانه ها، گوجه و لوبیا سبزها را خرد کرده و در کاسه ای ریخته و باهم مخلوط می کنیم.
- برای تهیه سس املت چینی، در کاسه ای جداگانه، زنجبیل رنده شده، سیر له شده و یک قاشق غذاخوری آب داغ را با هم مخلوط می کنیم.
- در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد و مقداری فلفل سیاه خوب با هم مخلوط می کنیم.
- درون یک ماهیتابه چینی روعن ریخته و آن را روی شعله متوسط قرار می دهیم تا داغ شود.
- نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته، حدود 30 ثانیه آن را حرارت می دهیم تا سفت شود.
- املت آماده شده را در بشقابی ریخته و روی آن درپوش می گذاریم تا گرم بماند. و همین کار را برای بقیه مخلوط تخم مرغ انجام می دهیم.
- مخلوط لوبیاسبز که از قبل آماده کرده ایم را روی هر نیمه املت می ریزیم و رویش را از جعفری تازه خرد شده می پوشانیم، سپس آنها را از وسط تا می زنیم تا مواد داخل املت بیرون نریزید.
- روی املت ها را با سس آماده شده تزئین کرده و سرو می کنیم.

 

منبع : نون و آب