ادویه گارام ماسالا نوعی ادویه هندی است که شامل زیره، دارچین، میخک، هل و فلفل است. گاهی این ادویه بسته به ذائقه آشپز می تواند شامل گشنیز، زعفران، جوز، زردچوبه، دانه خردل و یا شیلی خشک نیز باشد.[divider]
مواد لازم کباب کشمیری : مرغ بدون پوست و استخوان : 500 گرم
پودر زیره : 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
ادویه گارام ماسالا : 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده : 1 حبه
آبلیمو : 2 قاشق چایخوری
ماست چکیده : 15 گرم

کباب کشمیری

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری : فلفل سبز دلمه ای : 2 عدد ( تکه های درشت نگینی شده )
پیاز کوچک : 2 عدد ( تکه های درشت نگینی شده )
آب لیموترش تازه : 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای : 500 گرم
روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده برای روی غذا : 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا : 300 گرم
ادویه گارام ماسالا : 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه کباب کشمیری :

- مرغها را بصورت مکعب های درشت خرد می کنیم.
- پودر زیره، فلفل قرمز و سیاه، ادویه گارام ماسالا، پودر زنجبیل، آب لیمو ترش، سیر رنده شده و ماست چکیده را به تکه های مکعب شکل مرغ اضافه کرده و خوب مخلوطشان می کنیم سپس به مدت 24 ساعت استراحت می دهیم.
- تکه های مرغ را به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن به مدت کوتاه، سرخ می کنیم تا طلایی شود.
- کباب کشمیری آماده شده را همراه با سس مخصوص که بسیار لذیذ می باشد می توان سرو کرد .

نکته : - وقتی کباب کشمیری به چوب کشیده شد کمی با کارد آن را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .
- کباب کشمیری را روی آتش یا کباب پز هم می توان تهیه کرد.


طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :

- روغن مایع را در ماهی تابه ریخته، زیره، هل سبز و زنجبیل، ادویه گارام ماسالارا و زردچوبه را به همراه رب تفت می دهیم .
- پیاز، فلفل سبز دلمه ای و گوجه فرنگی را به ترتیب با 15 ثانیه فاصله از یکدیگر به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
- نمک، فلفل، آبلیمو و پنیر فتا را که مکعبی کرده ایم به مواد قبلی اضافه کرده سپس درب ماهیتابه را گذاشته تا سس کمی غلیظ شده و آماده شود.
- در آخر از گشنیز خرد شده برای تزیین سس استفاده می کنیم.

منبع : نون و آب