جوجه وزوویه (Chicken Vesuvio) [divider]


طرز تهیه جوجه وزوویه
مواد لازم : مرغ متوسط : یک عدد
نخود فرنگی منجمد : 1 فنجان
پونه خشک : 1 قاشق غذا خوری
نمک : 1/2 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده : 1/3 فنجان
گرانول سیر : 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی : 4 عدد
آرد : 1/3 فنجان
سیر : 4 حبه
فلفل قرمز : 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون مخصوص پخت و پز: 1 فنجان

طرز تهیه جوجه وزوویه :

- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
- نخود فرنگی را به مدت 5 دقیقه در آب و نمک می جوشانیم و کنار می گذاریم.
- پوست سیر را گرفته سپس آن را له می کنیم.
- مرغ را به 8 قسمت تقسیم کرده، سپس آنها را شسته، کنار می گذاریم تا آبش گرفته شده و خشک شود.
- آرد را با پونه، جعفری، نمک و فلفل مخلوط می کنیم و تکه های مرغ را به این مخلوط آغشته می کنیم .
- روغن زیتون را درون قابلمه ریخته روی اجاق گاز قرار می دهیم تا گرم شود. سپس هر دو طرف تکه های مرغ را در روغن سرخ می کنیم تا جاییکه طلائی رنگ شوند.
- سیب زمینی ها را پوست کنده، به بصورت خلال های درشت خرد می کنیم و در روغنی که مرغ ها را سرخ کرده بودیم تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شوند.
- روغن اضافه قابلمه را گرفته تا فقط به اندازه 2 قاشق سوپ خوری روغن در قابلمه بماند، سپس مرغها را مجدد داخل قابلمه می چینیم.
- سیر له شده، جعفری و گرانول سیر را روی تکه های مرغ ریخته، سپس ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا خوب پخته شود .
- جوجه وزوویه های آماده شده را داخل ظرف مناسب چیده با سیب زمینی و نخود فرنگی تزئین کرده، سرو می کنیم.

نکته : - از قارچ برای تزئین و سرو جوجه وزوویه نیز می توان استفاده کرد.

 

منبع : نون و آب