قارچ استروگانف
مواد لازم برای 4 نفر : ماكارونی شكل دار : 240 گرم
خامه ترش : 240 گرم
آرد سفيد : 2 قاشق غذاخوری
آب جوشیده : 1 فنجان
فلفل : يك‌ چهارم قاشق مرباخوری
پياز خرد شده : 2 عدد
كره يا مارگارين : 2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده : 360 گرم
سير له شده : يك حبه
عصاره گوشت يا سبزی : يك عدد
تره یا جعفری خرد شده برای تزئین : مقداری

طرز تهيه قارچ استروگانف :

  • ابتدا ماكارونی را در آب جوش، 1 قاشق مرباخوری روغن و مقداری نمك به مدت 15 دقیقه جوشانده، سپس در آبكش ریخته و با آب سرد می شوییم و روی حرارت خيلی كم، گرم نگهش می داريم.
  • عصاره گوشت یا سبزیجات را در 1 فنجان آب جوشیده شده، خوب حل می کنیم و کنار می گذاریم.
  • کره را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود، سپس خامه و بعد از آن آرد و فلفل را به کره آب شده اضافه کرده و تفت می دهیم و در نهایت آب عصاره گوشت که از قبل آن را آماده کرده بودیم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا سس یکدست و غلیظی به دست آید و آن را هم کنار می گذاریم.
  • پياز را در كره یا روغن داغ تفت داده، قارچ و سير را به آن اضافه می کنیم و به مدت 5 دقيقه تفت می دهيم.
  • مواد و سس آماده شده را به ماكارونی اضافه كرده و خوب مخلوطشان می کنیم.
  • قارچ استروگانف آماده شده را در ظرف مناسب ریخته با تره ساطوری شده تزئین و سرو می کنیم.
نکته :
  •   برای اینکه ماکارونی به هم نچسبد می توانیم با مقدار بسیار کمی روغن آن را آغشته کنیم.
  •   سسی که روی قارچ استروگانف ریخته می شود باید حتماً گرم باشد.
  •   سس آماده شده را می توان بدون اینکه با ماکارونی مخلوطش کنیم، روی ماکارونی بریزیم.
 

منبع : نون و آب