سبزیجات تازه معطر از قبیل ترخون، ریحان، مرزه، شوید، گشنیز و جعفری که در تهیه این شامی کباب از آنها استفاده می شود، به این غذا مزه و طعم خاصی می دهد. توصیه می کنم این غذای لذیذ و خوشمزه را تهیه کرده به همراه خانواده یا دوستان خود سرو کنید و لذت ببرید...[divider]


شامی کباب
مواد اولیه : گوشت چرخ‌ کرده : ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی : دو قاشق سوپخوری
تخم‌ مرغ : یک عدد
پیاز رنده شده : یک عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
سیخ چوبی یا فلزی : به مقدار لازم
گوجه گیلاسی : به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم
سبزی تازه معطر شامل (ترخون، ریحان، مرزه، شوید، گشنیز و جعفری) : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه شامی کباب :

  • در کاسه‌ای پیاز رنده شده و تخم‌ مرغ را مخلوط می‌کنیم.
  • گوشت چرخ‌ کرده، سبزیجات تازه معطر خرد شده، نمک، زردچوبه و فلفل را به مخلوط تخم مرغ افزوده و خوب ورز می‌دهیم.
  • آرد نخودچی را به موادمان اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می‌دهیم.
  • از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بزرگ در دست گرفته و فرم می‌دهیم و به سیخ می‌کشیم.
  • در تابه روغن ریخته و سیخ‌ها را داخل آن قرار می‌دهیم تا سرخ شود.
  • کباب‌ها را پس از سرخ شدن روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
  • شامی کباب آماده شده را در ظرف مناسب سرو قرار داده و با گوجه، زیتون و هر سبزی که دوست داریم، تزئین می‌کنیم.
 

منبع : نون و آب