سمبوسه گوشت یک غذا یا پیش غذای لذیذ هندیست که با چاتنی ها که سسی هندیست و تنوع طعم و رنگ بسیاری دارند سرو می شوند .


طرز تهیه سمبوسه گوشت مواد لازم برای داخل سمبوسه : سیر : 2 حبه
پیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
گشنیز تازه : 3 شاخه
زیره : 1/4 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و پاپریکا :
نان لواش نازک یا خمیر آماده سمبوسه : 2 عدد

طرز تهیه سمبوسه گوشت
مواد لازم چاتنی نعنا : نعنا : 250 گرم
پیاز : 1 عدد متوسط
فلفل سبز تند : 1 عدد
لیمو تازه : 1 عدد
ماست چکیده : 1 پیمانه

 


طرز تهیه سمبوسه گوشت :

  • سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. ( توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود)
  • گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود . نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت داده و از روی حرارت بردارید.
  • نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد، یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید، در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کرده تا به هم بچسبند.
  • روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید.

طرز تهیه چاتنی نعنا :

  • برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید.
  • ماست را اضافه کرده و کامل میکس کنید تا یک دست شود. (میتوانید نصف نصف از سس مایونز و ماست نیز استفاده کنید)
  • این سس را همراه سمبوسه سرو نمایید.
نکته : 1 - اگر به لایه های خمیر آماده سمبوسه دسترسی دارید، میتوانید از آن ها استفاده کنید که به دلیل نازک بودن این ورقه ها کیفیت سمبوسه شما بسیار بهتر میشود.
2 - از ادویه های دیگر به سلیقه خودتون هم میتوانید استفاده کنید و طعمی جدید را بسازید.
3 - چاتنی ها نوعی سس هندی هستند که از ترکیب ماست چکیده به همراه انواع سبزیجات معطر و ادویه ها و میوه های بومی تهیه میشود . که طعم و رنگ های متفاوت و جذابی دارند.

 

منبع : نون و آب