بروسکتا یا بروشتا نوعی پیش‌ غذای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که برای تهیه آن از انواع سبزیجات، ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، فتا و ... می توان استفاده کرد. طرز تهیه بروسکتا این پیش غذای سبک و اشتها آور را می توانید در ادامه بخوانید.


طرز تهیه بروسکتا
مواد لازم : گوجه فرنگی : 4 عدد درشت
روغن زیتون : به مقدار لازم
ریحان تازه خرد شده : 100 گرم
جعفری تازه خرد شده : 100 گرم
پنیر پارمزان یا موتزارلا : 300 گرم
سیر : 5 حبه
آویشن : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه : 100 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
نان تست یا نان باگت کلفت : 10 برش


طرز تهیه بروسکتا :

  • قبل از آماده شدن مواد بروسکتا ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
  • پیازچه و گوجه‌فرنگی را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط می‌ریزیم.
  • روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را نیز داخل کاسه ریخته و تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • اگر از نان باگت استفاده می‌کنیم، آن ها را در اندازه‌هایی به قطر 2 سانتیمتر بصورت اریب برش زده و روی سینی فر می‌چینیم.
  • زیر و روی نان ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب می کنیم.
  • سیر ها را کاملاً له کرده و روی نان ها می مالیم.
  • از مخلوط آماده شده گوجه‌فرنگی روی نان ها ریخته و پنیر پارمزان رنده‌ شده را نیز روی آنها می‌ریزیم.
  • سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نان‌ها کمی برشته شوند.
  • بروسکتاهای آماده شده را بعد از خارج کردن از فر با چند پره از ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.
نکته :
  • برای تهیه بروسکتا از انواع سبزیجات، ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، فتا و ... می توان استفاده کرد.
  • ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود، ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر و بوی بهتری دارد .
 

منبع : نون و آب