برای تهیه این غذا نیاز به سیخ چوبی یا بامبو می باشد که از قبل بایستی در آب گذاشته‌ تا روی باربیکیو نسوزد. این غذا در ژاپن پرطرفداران بسیار دارد.
نیاز دارید همچنین لازم است تا مرغ آغشته به سس را جهت مزه‌دار شدن و ترد شدن به مدت 1 شب داخل یخچال قرار دهید.
از سس تری یاکی برای مزه دار کردن گوشت و ماهی نیز می توانید استفاده کنید و میزان شکر داخل سس بسته به ذائقه افراد دارد که می‌توانید کمتر و یا کلاً حذف کنید. طرز تهیه جوجه کباب باربیکیو را می توانید در ادامه مطلب بخوانید.


طرز تهیه جوجه کباب مواد لازم برای جوجه کباب : فیله ران مرغ : 750 گرم
روغن زیتون : به مقدار لازم
سیخ چوبی : به تعداد لازم

مواد لازم برای سس تری یاکی : سس سویا : 1 پیمانه
سیر له شده : 5 حبه
شکر قهوه ای : 2 تا 4 قاشق غذاخوری
ریشه زنجفیل تازه پوست کنده : 2 سانتی متر
نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه جوجه کباب :

  • فیله ها را به قطعات 4 سانتی‌متری خرد می کنیم.
  • سس تری یاکی و فیله ها را در ظرفی ریخته با هم مخلوطشان می کنیم.
  • روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم.
  • بعد از این مدت فیله ها را از سس خارج کرده و بقیه سس را نگه می داریم.
  • فیله ها را به سیخ کشیده و به روغن آغشته می کنیم.
  • باربیکیوی خود را روی درجه متوسط گرم می کنیم.
  • سیخ ها را به مدت 15-10 دقیقه روی حرارت قرار داده تا کباب شوند و در این مدت آنها را روی حرارت می چرخانیم و گهگاهی دوباره در سس فرو می کنیم تا همه جای آنها به رنگ قهوه‌ای درآمده و خوب بپزند.
  • جوجه‌کباب آماده شده را با سالاد برنج می توانیم سرو کنیم.

طرز تهیه سس تری یاکی :

  •  تمام مواد سس را در کاسه‌ای با هم مخلوط می کنیم.
  • اگر از شکر استفاده می‌کنید به اندازه‌ای هم بزنید که کاملاً حل شود. مواد باید کاملاً یکدست شوند.
  • سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی می ریزیم. گوشت، مرغ یا ماهی تکه شده را در سس قرار می دهیم.
  • اجازه می دهیم 24 ساعت گوشت در سس باقی بماند تا مواد را کاملاً به خود کشیده و مزه دار شود.
  • سپس طبق دستور آن را طبخ می کنیم.
 

منبع : نون و آب