سالاد برنج نوعی سالاد آسیایی است که بسته با ذائقه افراد با انواع سبزیجات مانند خیار، گوجه فرنگی، ذرت، پیازچه، لوبیا سبز، کرفس و ... تهیه می شود. طرز تهیه سالاد برنج را در ادامه مطلب می توانید مطالعه کنید.[divider]


طرز تهیه سالاد برنج مواد لازم : برنج : 1 پیمانه
پیازچه : 2 عدد
هویج : 1 عدد
خیار : 1 عدد
سرکه سفید : 2 قاشق غذاخوری
زنجفیل تازه : 2 قاشق غذاخوری
کنجد برشته : 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد : 1 قاشق چای‌خوری
شکر : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد برنج :

  •  هویج و خیار را پوست گرفته و به صورت خلال‌های نازک چوب‌ کبریتی خرد می کنیم.
  • برنج را مطابق این دستور آماده کنید.
  • برنج، پیازچه خردشده، کنجد، هویج، خیار و زنجفیل رنده‌ شده را در کاسه‌ای می ریزیم.
  • آب لیمو، سرکه، روغن کنجد و شکر را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم، سپس آن را روی سالاد برنج می ریزیم.
  • نمک و فلفل را نیز به سالاد برنج اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب ترکیب شوند.
  • سالاد برنج را با جوجه کباب باربیکیو و سس تری یاکی ژاپنی سرو می کنیم.
 

منبع : نون و آب