شیرینی بادامی یک شیرینی بسیار ساده با موادی محدود ولی دلچسب می باشد. می توانید این شیرینی را تهیه و حداقل به مدت یک ماه در خانه نگهداری کنید.[divider]


شیرینی بادامی مواد لازم : عصاره خالص وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
سفیدۀ تخم‌مرغ : 1 عدد بزرگ
نمک درشت : به مقدار لازم
بادام خلال‌شده : 1/4 پیمانه
شکر شیرینی‌ پزی : 1/2 پیمانه و مقداری برای تزیین
خمیر بادام (مارزیپان) : 113 گرم یا 5 و نیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی بادامی :

  • فر را از قبل روی 150 درجه سانتیگراد قرار می‎دهیم.
  • خمیر مارزیپان یا خمیر بادام، شکر و نمک را در مخلوط کن می‌ریزیم و با سرعت متوسط می‌زنیم، حدود 3 دقیقه.
  • سفیدۀ تخم‌مرغ و وانیل را اضافه ‌می‌کنیم و به مدت 3 دقیقه هم می‌زنیم تا یکدست شده و پف کند.
  • مایه را با قاشق‌ غذا‌خوری روی سینی ‌شیرینی‌پزی که با کاغذ پارشمنت به فاصلۀ 5 سانتیمتری شیار بندی شده می‌ریزیم.
  • روی هر یک از این خمیرها دو تکه بادام قرار داده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر می‌گذاریم تا جایی که شیرینی‌ها به رنگ قهوه ای طلایی درآیند.
  • شیرینی ها را روی توری فلزی قرار می‌دهیم تا خنک شوند.
  • درست قبل از خوردن، روی آن شکر می‌پاشیم.
  • این شیرینی‌ها را می‌توانید بین لایه‌های کاغذ پارشمنت در ظرفی که هوا در آن نفوذ نکند، در دمای اتاق، تا 3 روز نگه دارید.

نکته : برای پوست گرفتن بادام به این روش عمل می کنیم :


  • ابتدا مغز بادام را در آب سرد خیس می‌کنیم تا وقتی که پوست آن نرم شود،
  • سپس روی آنها آب جوش می‌ریزیم. اختلاف دما سبب می‌شود که پوست بادام‌ها که نرم شده بود ترک بردارد و جدا کردن آن راحت‌تر شود.
  • سپس مغزها را آبکش می‌کنیم و پس از اینکه آب آن کاملاً گرفته شد، روی یک پارچه تمیز پهن می‌کنیم و می‌گذاریم تا خشک شود.
 

منبع : نون و آب