طرز تهیه مارمالاد هلو و انبه


مواد لازم :

 هلو  ۲ عدد
 انبه  ۱عدد
 شکر  هم وزن هلو و انبه
 پودر ژله هلو  ۱ قاشق مربا خوری


طرز تهیه :
هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود. میزان آبی که اضافه می کنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْ تبخیر شود .سعی كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد. در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که می توان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک و سایر نانها میل نمود و خيلی سريع آماده می شود . ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتری هم استفاده كنيد در اين صورت نمی توانيد به مدت طولانی نگهداری كنيد .

منبع : ashpazierangin.net