طرز تهیه میرزا قاسمی

 

مــــــــــواد لازم:

 

 

بادمجان متوسط 5 عدد
سير يک بوته
تخم مرغ 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن و نمک و فلفل به مقدار کافي

 
طــــــــرز تهيه:

بادنجانها را داخل فر يا روی آتش کبابی می کنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا می گيريم و بعد ساطوری می نماييم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را می گيريم و خرد می کنيم . سير را کوبيده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمی سرخ شود و بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ می نماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد .

 

کمی نمک و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط می نماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمی آماده شده را در ديس می کشيم.

 

میرزا قاسمی