دنده کباب یکی از کبابهای اصیل و خوش خوراک ایرانی مخصوصا یکی از کبابهای رسمی در شهر کرمانشاه می باشد. که به صورتی خاص در رستوران های این شهر مخصوصا در اطراف اثار باستانی طاق بستان طبخ می شود.

 مواد لازم:

 دنده گوسفند : 700 گرم
 
 پیاز : دو عدد متوسط

 سير: 2حبه،‌ رنده شده

 ترخون و جعفری ساطوري شده: 2 قاشق غذاخوري             

 آبليمو تازه : 3 قاشق غذاخوري

 روغن مایع: 4 قاشق غذاخوري

 نمك و ادویه : به ميزان لازم

  روش تهيه

برای هر چه لذیذ تر شدن دنده کباب چند مرحله وجود دارد که با دنبال کردن آن می توانید به نتیجه بهتری برسید

قدم اول: جعفری و ترخون ها را تا جایی که میشود داخل نرمی دنده فرو کنید.

قدم دوم: تمام مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید تا 4 ساعت بماند تا خوب طعم دار شود

قدم سوم: تکه های سبزی روی دنده ها را از آن جدا کرده و دو طرف دنده ها را به مدت 8-10 دقیقه بر روی زغال و یا روی آتش کباب کنید اما اگر دنده ی شما دنده گوساله است مدت زمان پخت را 2-3 دقیقه اضافه کنید.

 

نکته:

اگر دنده ی شما با گوشت باشد 5 دقیقه قسمت گوشت دارش را بیشتر روی آتش نگه دارید.

دنده ها را فقط یک بار پشت و رو کنید تا اینکه سفت نشود و مراقب باشید تا نسوزند.