پای پنیر و تخم مرغ

غذایی متفاوت و ساده، با پنیرهای خوشمزه و تخم مرغ. ظاهر این غذا بسیار اشتها برانگیز است و توجه هر کسی را به خود جلب می‌کند. این غذا درست مانند پیتزا به صورت برشی سرو می شود.


مواد لازم برای 6 نفر :

آرد : 2 پیمانه
شکر : 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
کره (قطعه قطعه شده) : 1/2 پیمانه
تخم‌مرغ زده‌ شده : 2 عدد بزرگ
پنیر ریکوتا : 500 گرم
تخم‌مرغ درشت : 3 عدد
پنیر پارمزان رنده‌ شده : 1/4 پیمانه
پنیر موتزارلا : 100 گرم
کالباس خردشده : 100 گرم
جعفری تازه ساتوری‌شده : 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
تخم‌مرغ زده‌شده برای براق کردن : 1 عدد

 

طرز تهیه  خمیر و پوسته پای :

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
  • در یک ظرف مناسب، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • سپس کره خرد‌شده را به آنها می‌افزاییم و با درجه pulse همزن برقی می‌زنیم تا مخلوط شوند.
  • سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و با درجه معمولی همزن 1 دقیقه می‌زنیم تا خمیر مناسبی بدست آید.
  • سپس روی یک سطح مناسب کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را 3 تا 5 دقیقه ورز می‌دهیم.


طرز تهیه مواد داخل پای :

  • در یک کاسه بزرگ، پنیر ریکوتا(می‌توان از پنیر گودا هم استفاده کرد)، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، کالباس، جعفری و نمک و فلفل را می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

 


طرز تهیه پای پنیر و تخم مرغ :

  • خمیر را به دو قسمت نا مساوی تقسیم می‌کنیم. خمیر بزرگتر را با وردنه باز می‌کنیم و آن را داخل ظرف پای می‌اندازیم و دور آن را مرتب می‌کنیم. مقداری از دور آن باید بیرون بزند که در آخر بتوان آن را با لایه روی غذا بهم وصل نمود.
  • مواد داخل پای را روی خمیر می‌ریزیم و آن را کنار می‌گذاریم.
  • بخش کوچکتر خمیر را به صورت مربع 22*22 سانتی متر باز می‌کنیم و آن را به صورت نوارهای یک و نیم سانتیمتری می‌بریم. نوارها را به صورت حصیری می‌پیچیم (مانند شکل) و آن را روی مواد می‌گذاریم و لایه‌های زیر و روی خمیری را کاملاً بهم وصل می‌کنیم به طوری که هیچ سوراخی در اطراف آن باقی نماند.
  • تخم‌مرغ زده‌شده را با قلم مو، روی آن می‌مالیم تا روی پای براق و جذاب ‌تر شود.
  • سپس به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا مواد کاملاً بپزد.
  • قبل از سرو کردن می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود.