طرز تهیه خورش ریواس
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
 
فلفل                                         به میزان لازم
نمك                                          به میزان لازم
نعنا                       2قاشق غذاخوری (خشك)
جعفری                                    200تا250گرم
پیاز                                      1عدد (درشت)
گوشت                           300گرم (خورشتی)
ریواس                                          نیم كیلو
رب انار         1قاشق مرباخوری سر پر (ترش)


طرز تهیه:

ابتدا ساقه های ریواس را جداكرده و پوست روی آنها را به كمك چاقو جدا كرده و بعد بشویید و وقتی كاملا خشك شد آنها را مثل اندازه كرفس خرد كنید.جعفری را شسته و ریز كنید و پیاز را خرد كرده و در روغن داغ نیمه سرخ كنید و گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و ادویه بزنید و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.جعفری و نعنا خشك را در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت اضافه كنید و حدود 1ساعت به خورش زمان دهید تا بپزد.وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه كرده و 15تا30دقیقه اجازه دهید خورش جا بیفتد.

نكات:

1)در صورت تمایل از رب انار بیشتری در این خورش استفاده كنید.

2)اگر دوست دارید از نعنا تازه استفاده كنید.(تقریبا 4قاشق غذاخوری ساطوری شده و سر پر).

3)این خورش با چاشنی های ترش خوشمزه تر خواهد شد.بهتر است كمی گرد لیمو یا گرد غوره به آن بیفزایید.

4)در صورت تمایل به جای رب انار از رب آلوچه یا رب گوجه فرنگی استفاده كنید و یا آن را حذف كرده و به جای آن از كمی آبلیمو استفاده كنید.