قلیه میگو غذای خوشمزه خوزستانی

موادلازم:
میگو : ۵۰۰ گرم
سبزی ماهی شامل ( گشنیز : ۲۵۰ گرم _ شنبلیله : ۵۰ گرم )
سیر : یک سر کامل
پیاز : ۱ عدد بزرگ
عصاره تمر هندی : ۱ پیمانه
آرد : ۲ قاشق غذا خوری
روغن_ فلفل قرمز _ نمک
ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز _ فلفل قرمز _ فلفل سیاه_ پودر سیر
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری(در صورت دلخواه)

تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم .
سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.
پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از ۵ دقیقه آماده است.
اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.
به قلیه میگو می توان رب گوجه اضافه کرد.