طرز تهیه مربای هویج خانگی و خوشمزه

موادلازم:

هویج تازه 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب پرتقال تازه 2 پیمانه
   

شرح و مراحل پخت:


1 – پوست هویج را کنده ورقه کنید و یاهویج را با رنده مخصوص رنده کرده  و یا با قالب شیرینی پزی به شکل دلخواه درآورید .  2 – هویج ها را با مقداری آب در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد . 3 – شکر , آب پرتقال و 2 پیمانه آب را روی حرارت متوسط و یکنواخت قرار دهید تا شکر حل شود ( دیواره های قابلمه را با برس مرطوب کنید )  4 – هویج و رنده پوست پرتقال را داخل شربت ریخته حرارت را کم کنید تا مربا روی حرارت ملایم پخته و قوام آید . 5 – اوخر طبخ  آب لیمو ترش و وانیل را اضافه کرده بعد از 2 دقیقه خاموش کنید . 6 – پس از سرد شدن مربا را در ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگه داری کنید .  توجه داشته باشید پس از اضافه کردن هویج داخل شربت حرارت ملایم باشد . زمان پخت طولانی باعث شفاف شدن مربای هویج میشود .