طرز تهیه خورش گل کلم غذایی ساده و لذیذ


مواد لازم :

 
گل کلم :                            500 گرم
 
گوشت گوسفندی :              500 گرم (ماهیچه یا سردست)
  

پیاز :                                 یک عدد


رب گوجه فرنگی  :                1تا 2 قاشق 

آبلیمو   :                          1 تا 2 قاشق غذا خوری 
 
لیمو عمانی :                    2 عدد

ادویه  :                               2 قاشق چایخوری

زردچوبه و زعفران :                 به میزان لازم

روغن، نمک، فلفل  :               به میزان لازم
طرز تهيه :

2-3 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در اندکی آب داغ ) را اضافه کنید و یک چرخ بدهید . 3 پیمانه آب بریزید ، شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم لیمو عمانی، نمک و فلفل و ادویه بزنید .

4-5 قاشق روغن در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را 10-12 دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید .

 15 دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و آب لیمو را روی آن بدهید ؛ سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید و شعله را کم کنید تا گل کلم پخته شود و خورش جا بیفتد و به روغن بنشیند .