آشپزی و خانه داری:

برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

  • شستن قارچ

قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

  • پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی

برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .

  • تیره نشدن زرده تخم مرغ

برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .

  • پوست کندن تخم مرغ آب پز

گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید  .

  • پف کردن املت

اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

  • پف کردن سفیده

تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .

  • برنج سفیدتر

هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود . 

  • پختن پاستا و ماکارونی

ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .

  • نگهداری دانه ذرت

دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .

  • هندوانه رسیده

وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !

  • پوست گرفتن گردو

برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

  • رسیدن موز و گوجه فرنگی

برای رسیدن موز و گوجه فرنگی  نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .

  • ترد شدن سیب زمینی سرخ شده

برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .

  • مصرف میوه جات

میوه جات را باید رسیده  و سبزیجات را نارس مصرف کرد .

  • پختن کلم بنفش

برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .

  • برداشتن تخم مرغ از شانه

هنگام برداشتن تخم مرغ از داخل شانه با جعبه  مقوایی ، انگشتان خود را مرطوب کنید تا از لغزیدن تخم مرغ و شکستن آن جلوگیری شود .

  • گوشت کبابی خیس

اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .

  • استفاده از نمک در هنگام پخت حبوبات

هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .

  • لک چربی روی فرش

برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.

  • لکه قیر

لکه قیر را میتوان با کمی بنزین زدود . لکه های چای و قهوه و کاکائو را با محلول آب و پودر رختشویی و دو قاشق مرباخوری امونیاک میتوان از بین برد .

  • لکه خون و تخم مرغ


لکه خون و لکه تخم مرغ  روی پارچه و لباس را با آب سرد بشویید تا از بین بروند .

  • گرفتن چربی غذاها

چربی و روغن  اضافی روی ظرف غذا را با گذاشتن چند برگ  حوله کاغذی بگیرید .

  • قارچ شاداب

قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و  داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد !

  • چسبیدن به تاوه

پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .

  • کرفس و کاهو

برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج  بکار بگیرید .

  • ترشح روغن

پاشیدن اندکی نمک در روغن ماهیتابه از ترشح چربی به اطراف جلوگیری خواهد کرد . 

  • نگهداری پنیر

پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت . 

  • نگهداری لوبیا سبز

برای نگهداری لوبیا سبزبه جای فریز، میتوان آنها  را خرد کرده و  درون شیشه ای ریخته ، رویش آب نمک سرد ریخت . 

  • نگهداری آرد و حبوبات

آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید .

  • غوره غوره

غوره رامیتوان دانه کرده و درون آبغوره و نمک نگهداری کرد که به آن غوره غوره میگویند .

  • پختن گوشت و سبزی

سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید . 

  • نمک در نمکدان

استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند . 

  • نگهداری ادویه جات

فلفل و ادویه جات را بهتر است داخل پاکت کاغدی تیره رنگ نگهداری کنید تا مدتها سالم و بدون تغییر بمانند .

  • جداکردن کیک از قالب

کیک اگر داخل قالب بماند و کاملا سرد شود ، به قالب می چسبد . پس بهتر است کیک را تا کمی خنک شد از قالب در آوریم . اگر چسبید یا قالب را دوباره در فر گرم کنید و یا حوله ای را که با آب داغ آبکشی شده به بدنه خارجی قالب ببندیم تا کیک جدا شود .

  • فرم دادن خامه

زیر ظرف خامه ای را که دیر فرم میگیرد، باید درون  یخ قرار داد و هم زد و یا با افزودن چند قطره لیمو ترش میتوان بهتر فرم داد .

  • رفع شوری غذا

شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی ، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت .از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت .

  • رفع شیرینی غذا

شیرینی بیش از حد غذا را با کمی نمک یا یک قاشق  سرکه  میتوان زدود .