طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزئین شیرینی

خامه فرم گرفته برای تزیین شیرینی‌ ها، کیک‌ ها و دسرها استفاده می شود.

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

مواد زیر برای تهیه دو پیمانه خامه فرم گرفته مناسب است.

مواد لازم:

خامه 

1 پیمانه

شکر دانه ریز یا پودرقند

1 تا 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

  1. خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم.

  2. مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه).

  3. آنقدر هم می‌زنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند.

  4. توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم‌ بزنیم تبدیل به کره می‌شود.

  5. برای بهتر و سریع‌تر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار می‌کنید، خنک باشد. به طور کل فرم دادن خامه کار سختی نیست بهتر است مطلب فرم گرفتن خامه را نیز مطالعه کنید.

  6. خامه فرم گرفته را می‌توان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با هم‌زن زده شود.

  7. توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.