دلمه مرغ:

 

 

  • سینه مرغ : 2 عدد
  •  تخم مرغ : یک عدد
  •  کره : 80 گرم
  •   پنیر چدار : 200 گرم
  •  هویج : متوسط 4 عدد
  •  آرد سفید : یک لیوان
  •  روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم

 طرز تهیه دلمه مرغ :


گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت ها پهن و نازک شود، اما به اندازه ای که گوشت پاره نشود.هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.

روی تکه های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.

هویج را بپزید و آن را لابه لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، دلمه ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.