آموزش پخت نان تورتیلا (Tortilla) با آرد سفید خانگی

 

از این دستور حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ی ۲۵ سانتیمتر به دست می آید.


مواد لازم:    

۵۰۰ گرم                             آرد سفید
یک دوم قاشق مرباخوری       بیکینگ پودر
کمی                                  نمک
۱۰۰ گرم                             روغن جامد (یا مارگارین)
حدود یک دوم لیوان               آب گرم


طرز تهیه:
۱- آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کم کم آب را اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
۲- خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.
۳- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.
۴- هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز می کنیم. هر دایره حدوداً به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد.
۵- یک ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می کنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار می گذاریم.
۶- نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشک نشود.

نان تورتیلا را می توانید در غذای خوشمزهتاکیتو مرغ با سس سالسا و غذاهای مختلف دیگر استفاده کنید.