طرز تهیه کراکت قارچ

کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و می‌توان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کرده‌ایم که تقریبا همه دوست دارند.

مواد لازم برای 6 نفر

  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • سه پیمانه قارچ خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک ساقه کرفس خرد شده
  • یک عدد موسیر رنده شده
  • 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • کمی جوزهندی
  • 1.5 پیمانه آب مرغ
  • 4 ورق نان سفید ساندویچی
  • یک پیمانه شیر
  • 3 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • روغن گیاهی
  • سس خردل (برای سرو)

طرز تهیه

  1. روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچ‌ها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیم‌جوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  2. نان‌ها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخم‌مرغ فرو کنید و بعد در خرده‌های نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکت‌ها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
  3. روغن گیاهی یا سرخ‌کردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکت‌ها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.